X

«Ο Ρίκος, ο Ριρίκος και η μικρή Γλυκερία»: Το νέο παραμύθι της Νάντιας Λιαρέλλη

Σήμερα παρουσιάζει το νέο της παραμύθι η συγγραφέας Νάντια Λιαρέλλη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μαρία Χούκλη, η Αναστασία Μανιά και η Φαίη Σκορδά.

Ant1news

Το νέο της παραμύθι «Ο Ρίκος, ο Ριρίκος και η μικρή Γλυκερία» θα παρουσιάσει η συγγραφέας Νάντια Λιαρέλλη σήμερα, Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12 το μεσημέρι στο Public Συντάγματος. 

Κατά την παρουσίαση του βιβλίου θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη,η Πρόεδρος του Make-a-Wish Ελλάδας Αναστασία Μανιά, και η παρουσιάστρια  Φαίη Σκορδά.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο, διδακτικό για τα παιδιά και για τους γονείς. Με ευαισθησία από τη Νάντια Λιαρέλλη, με εποικοδομητικούς διαλόγους και κυρίως με τρυφερότητα...

Το θαυμάσιο σκίτσο που συνοδεύει τα κείμενα, υπογράφει ο  ταλαντούχος ζωγράφος  Χαρίδημος Μπιτσακάκης...

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Παραμονή Χριστουγέννων και ο Ρίκος κι ο Ριρίκος, δύο σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια, ακολουθούν κρυφά τους γονείς τους στον επάνω κόσμο για το δωδεκαήμερο. Στο δρόμο χάνονται αλλά για καλή τους τύχη βρίσκουν ένα μικρό κοριτσάκι, τη Γλυκερία, που είναι πρόθυμη με κάθε μέσον να τους βοηθήσει να βρουν τους δικούς  τους. Τι μπορεί να κάνει ένα μικρό κοριτσάκι 6 χρόνων θα το ανακαλύψουμε ξεφυλλίζοντας τις σελίδες.

Μέσα απ αυτή την περιπέτεια ανακαλύπτουμε τη σημασία της οικογένειας, της αγωγής και της παιδείας, της στοργής, της αγάπης και της προσφοράς. Είναι ένα μάθημα ζωής για μικρούς και μεγάλους. Η σημασία της φιλίας και της δημιουργίας ευκαιριών που όλοι μας την δικαιούμαστε. Η αποδοχή της διαφορετικότητας και της αλληλοβοήθειας πάντα κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

Ένα εξαιρετικό βιβλίο,  διδακτικό για τα παιδιά και για τους γονείς. Με ευαισθησία από τη Νάντια Λιαρέλλη, με εποικοδομητικούς διαλόγους και κυρίως με τρυφερότητα...

Το θαυμάσιο σκίτσο που συνοδεύει τα κείμενα, υπογράφει ο  ταλαντούχος ζωγράφος  Χαρίδημος Μπιτσακάκης...

Ένα βιβλίο της Νάντιας Λιαρέλλη που όλοι αξίζουν να διαβάσουν αλλά  και να κάνουν δώρο στους μικρούς  φίλους...