X

«Γνωρίζουν» τον έναν απαγωγέα της 27χρονης

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών έχουν στη διάθεσή τους το DNA ενός από τους απαγωγείς.

Ant1news

Του Μανώλη Ασαριώτη

Νέα, ιδιαίτερα σημαντικά, δεδομένα έχουν στη διάθεσή τους οι αξιωματικοί της ασφάλειας, που προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση απαγωγής της 27χρονης, που απελευθερώθηκε την περασμένη Κυριακή, ύστερα από δέκα ημέρες κράτησής της σε άγνωστη τοποθεσία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών έχουν στη διάθεσή τους το DNA ενός από τους απαγωγείς.

Οι συνάδελφοί τους στα εγκληματολογικά εργαστήρια κατάφεραν και ταυτοποίησαν δείγμα γενετικού υλικού ενός αγνώστου άνδρα σε δύο διαφορετικά ευρήματα, που σχετίζονται με την απαγωγή της 27χρονης.

Το πρώτο DNA που απομόνωσαν είναι στον φάκελο, που περιείχε το πρώτο σημείωμα των δραστών προς τους γονείς, την πρώτη απόδειξη ότι η νεαρή γυναίκα είναι καλά στην υγεία της, το οποίο είχαν αφήσει στο παρ-μπριζ ενός εγκαταλελειμμένου φορτηγού στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Το δεύτερο ήταν επάνω στα ρούχα, που φορούσε η απαχθείσα, όταν απελευθερώθηκε, την περασμένη Κυριακή.

Οι απαγωγείς μετέφεραν την 27χρονη και με μοτοσικλέτα κατά την απελευθέρωσή της και σε εκείνο το κομμάτι της διαδρομής το σώμα της ήρθε σε επαφή με εκείνο του οδηγού και απαγωγέα.

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί χαρακτηρίζουν πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο εύρημα, καθώς δεν βρέθηκε μόνο σε ένα αντικείμενο, αλλά σε δύο διαφορετικά και με διαφορά χρόνου. Αυτό συνεπάγεται ότι ανήκει σε έναν από τους απαγωγείς και μπορεί να μην είναι καταχωρημένο στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ, αλλά είναι πολύ εύκολο να συγκριθεί με δείγμα από τους υπόπτους σε μία ενδεχόμενη προσαγωγή.