X

Top model της Prada βρέθηκε νεκρό στην μπανιέρα του

Πέπλο μυστήριο καλύπτει το θάνατο του διάσημου μοντέλου, Κατερίνα Νετολίκα, 26 ετών, από την Τσεχία, η οποία βρέθηκε νεκρή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο διαμέρισμά της.

Ant1news

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο της μόδας ο θάνατος κορυφαίου μοντέλου από την Τσεχία.

Ο λόγος για την 26χρονη Κατερίνα Νετόλικα, που έχει πρωταγωνιστήσει στις καμπάνες του οίκου Prada και της εταιρείας καλλυντικών L’Oreal, η οποία βρέθηκε νεκρή στα 26 της χρόνια από τον αδελφό της στην μπανιέρα του σπιτιού της στην πόλη Λίτβινοβ στη βορειοδυτική Τσεχία. Δίπλα της, επίσης νεκρά, ήταν τα δυο κατοικίδια σκυλιά της.

Η Κατερίνα, διέμενε στο διαμέρισμα μαζί με τον 29χρόνο φίλο της και παίχτη του χόκεϊ Γιάκουμπ Πετρουτσάλεκ. Ο σύντροφος της με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια, βρισκόταν εκτός της χώρας.

Ο θάνατος της, έχει συγκλονίσει άπαντες, καθώς η Κατερίνα υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της χώρας. Δούλευε στον χώρο τα τελευταία δέκα χρόνια, έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Εκτός από μοντέλο πάντως, υπήρξε και αθλήτρια του kick-boxing, κερδίζοντας τον περασμένο μήνα, το τσέχικο πρωτάθλημα.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμα. Οι φίλοι της, υποστηρίζουν πως ήταν επιρρεπής στην κατάθλιψη, ενώ είχε ιστορικό αυτοτραυματισμών. Η αστυνομία ζήτησε αυτοψία και διεξάγει έρευνες, ώστε να εξακριβωθεί τι προκάλεσε το μοιραίο.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του 26χρονου μοντέλου, θαυμαστές και φίλοι της έχουν «βομβαρδίσει» το facebook με μηνύματα αποχαιρετισμού στην Κέιτ, όπως την αποκαλούν και της εύχονται «καλό ταξίδι».