X

Άνδρες των ΜΑΤ χτυπούν περιπτερά που καταγγέλλει ότι του έκλεψαν νερά (βίντεο)

Σάλος απο βίντεο με αστυνομικούς να βιαοπραγούν κατά υπαλλήλλου περιπτέρου στα Εξάρχεια, όταν αντέδρασε διότι, όπως καταγγέλλει, του έκλεψαν μπουκάλια με νερό.

Ant1news



Ιδαίτερη αίσθηση προκαλεί το βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα στο διαδίκτυο και εμφανίζει αστυνομικούς, που συμμετέχουν στα μέτρα για την χθεσινή πορεία για την 17 Νοέμβρη, να επιτίθενται με βιαιότητα σε έναν υπάλληλο περιπτέρου, αφού προηγουμένως, όπως ο ίδιος καταγγέλει, του έχουν αρπάξει, χωρίς να πληρώσουν, μπουκαλάκια με νερό.

Σύμφωνα με το πρόσωπο που κινηματογράφησε τις σκηνές, το περιστατικό συνέβη ανήμερα της επετείου της 17 Νοέμβρη στα Εξάρχεια, όπου σημειώθηκαν επεισόδια μετά την πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Στο βίντεο οι αστυνομικοί αρχίζουν να χτυπούν με τα γκλοπ έναν νέο άνδρα, ο οποίος διαρκώς φωνάζει ότι είναι υπάλληλος του περιπτέρου, ενώ ταυτόχρονα καταγγέλλει - και στον επικεφαλής της ομάδας των αστυνομικών των ΜΑΤ - ότι του έκλεψαν τα νερά με την βία.

«Τι κάνετε; Πάτε καλά;», «Θα κλέψετε τα νερά με τη βία;», φωνάζει διαρκώς ο υπάλληλος στους άνδρες των ΜΑΤ, χωρίς όμως να πάρει την παραμικρή απάντηση απο αυτούς.

«Έκλεψε τα νερά με τη βία», «Με τσαμπουκά τα νερά; Θα μας σπάσεις το περίπτερο;», ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων.

Το συμβάν ξεκινάει από το 1:46: