X

«Ο περιπτεράς θα έπρεπε να συλληφθεί»

«Οι αστυνομικοί έδωσαν χρήματα στον περιπτερά κι εκείνος αρνήθηκε να τους πουλήσει τα νερά» είπε ο αντιπρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας τονίζοντας ότι «είναι παράνομο να αρνείσαι να πουλήσεις».

Ant1news

«Οι αστυνομικοί έδωσαν χρήματα στον περιπτερά για τα νερά αλλά εκείνος αρνήθηκε να τα τους πουλήσει», υποστήριξε στην εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Σταύρος Μπαλάσκας, προσθέτοντας ότι «δεν έγινε ούτε τσαμπουκάς, ούτε κλοπή, όπως διαφαίνεται από την έρευνα».

Το βίντεο που δείχνει την επίθεση εναντίον περιπτερά από άνδρες των ΜΑΤ ενώ εκείνος τους κατηγορεί ότι του έκλεψαν μπουκάλια  νερού, κάνει το γύρο του διαδικτύου κι έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις αλλά και τη διενέργεια  έρευνας από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Από την ενημέρωση που έχω, οι συνάδελφοι από την διμοιρία έδωσαν χρήματα στον περιπτερά για να αγοράσουν νερά ενώ εκείνος τους είπε "δεν σας δίνω"» υπογράμμισε  ο κ. Μπαλάσκας και έκανε λόγο για λάθος από την πλευρά των αστυνομικών λέγοντας ότι «οι συνάδελφοι δεν κατάλαβαν ότι έπρεπε να φύγουν και επέμειναν να του δώσουν λεφτά για να πάρουν τα νερά».

Ο κ. Μπαλάσκας τόνισε πως οι αστυνομικοί ζήτησαν τη σύλληψή του επειδή δεν πήρε τα χρήματα, προσθέτοντας παράλληλα ότι «είναι παράνομο να αρνείσαι να πουλήσεις».

«Δεν έγινε ούτε τσαμπουκάς, ούτε κλοπή κι αυτό έχει ήδη αρχίσει να διαφαίνεται από την έρευνα» πρόσθεσε ο κ. Μπαλάσκας.