X

Μητροπολίτης Γρεβενών σε μαθητές: Σας πάω έτσι όπως είστε…

Μιλώντας σε μαθητές στα Γρεβενά ο Μητροπολίτης τους αποκάλυψε ότι υποστηρίζει την ομάδα του Άρη και ότι είναι Λέων...

Ant1news

Με απλή γλώσσα ο Μητροπολίτης Γρεβενών Δαβίδ μίλησε την Τετάρτη σε μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γρεβενών, οι οποίοι του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή .

Ο Μητροπολίτης δήλωσε ότι θα είναι πάντα κοντά στα παιδιά, ότι τους «πάει» έτσι όπως είναι, ενώ αποκάλυψε ότι υποστηρίζει την ομάδα του Άρη και ότι είναι Λέων…

«Γεννήθηκα Αύγουστο, είμαι Λέων και… είμαι Αρειανός. Γιατί να είμαι ΠΑΟΚ; Επειδή φοράω μαύρα; Δεν είμαι..γεροντοκόρη, ούτε χαμουτζής!!! Είμαι με τον Θεό του Πολέμου!» είπε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Γρεβενών και υπογράμμισε: «Κάναμε μια βόλτα και τι έγινε; Θα επιστρέψουμε σύντομα… Πάλι με χρόνια και καιρούς…».

Στην ομιλία του ανέφερε ακόμα: «Ήρθα να επικοινωνήσω με τα δικά μου παιδιά, τους δικούς μου ανθρώπους και θέλω να με νοιώθετε δικό σας… Πολύ σας πάω έτσι όπως είστε και σας αγαπάω… Η μαγκιά είναι να είστε ο εαυτός σας… Χαρείτε τη ζωή σας σωστά, με αξίες και αρχές…».

Τα παιδιά τον υποδέχθηκαν δίνοντάς του λουλούδια, στην συνέχεια τραγούδησαν μαζί του το «Μακεδονία ξακουστή», ενώ μαθητές έπαιξαν φλογέρα και ποντιακή λίρα…