X

Συμβουλές Σφακιανάκη για το «ασφαλές διαδίκτυο» στο προσωπικό του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

Η εκπαιδευτική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Αντιπρόεδρου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κου Θοδωρή Κυριακού.

Ant1news


Στο Διαδίκτυο, το κακό έχει "αγγελικό πρόσωπο". Αυτό είναι το βίντεο της νέας καμπάνιας για το 2015 της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που παρουσίασε ο Ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης, μετά από πρωτοβουλία του Αντιπρόεδρου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κου Θοδωρή Κυριάκου. 

«Δυστυχώς αυτά είναι καθημερινά φαινόμενα και κάποιοι είναι πίσω από τις κουρτίνες και τα chat.  Eίναι αδιανόητο για εμάς να έχουμε φίλους όποιον μιλάει Ελληνικά στο διαδίκτυο», τόνισε ο κ. Σφακιανάκης, ο οποίος τα τελευταία 20 χρόνια δίνει αγώνα για να προστατέψει τα Ελληνόπουλα από την παιδική πορνογραφία, το cyber-bulling αλλά και τους πολίτες από τα διαδικτυακά εγκλήματα. 

Παράλληλα, ο ταξίαρχος παρουσίασε ένα ακόμη βίντεο όπου επιτήδειοι γνωρίζουν τα πάντα αφού μέσα από τα social media δίνουμε λεπτομέρειες για την κάθε μας κίνηση. 

Οκτακόσια σχολεία την εβδομάδα κάνουν διαδικτυακό μάθημα με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να ενημερωθούν για τους κινδύνους. Στόχος είναι μέχρι το Μάρτιο όλα τα Ελληνόπουλα να ξέρουν πως μπορούν να προφυλαχτούν και τι πρέπει να προσέχουν στο διαδίκτυο.