X

Άνοιγμα του ΕΟΤ στην Κίνα

Επαφές του ΓΓ του ΕΟΤ με Κινέζους tour operators και διαδικτυακούς τουριστικούς παρόχους στην έκθεση τουρισμού CITM της Σαγκάης.

Ant1news


Δυναμική παρουσία στην έκθεση τουρισμού CITM της Σαγκάης, της μεγαλύτερης στη Κίνα και ευρύτερα στην Ασία έκανε ο ΕΟΤ. Στo πλαίσιo της CITM, ο ΓΓ του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς, συναντήθηκε με Κινέζους tour operators και τους σημαντικότερους  διαδικτυακούς τουριστικούς παρόχους. Παράλληλα,  έδωσε συνεντεύξεις σε Κινεζικά ηλεκτρονικά, έντυπα και διαδικτυακά ΜΜΕ.

Ανάμεσα στις συναντήσεις ήταν και αυτή με την C-Trip, τη μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακών κρατήσεων, με 140.000.000 εγγεγραμμένους πελάτες, με την οποία ο ΕΟΤ ξεκινά συνεργασία από το 2015. Νέα συνεργασία θα ξεκινήσει ο ΕΟΤ από το 2015 και με το Baidu, τη μεγαλύτερη  μηχανή αναζήτησης στην  Κίνα. Επίσης, για δεύτερη χρονιά θα συνεχιστεί η εξαιρετικά σημαντική συνεργασία ΕΟΤ με το Sina Weibo, το αντίστοιχο κινεζικό Facebook και Twitter.

Κατά τις συναντήσεις με τους Κινεζικούς τουριστικούς πράκτορες, επιβεβαιώθηκε η μεγάλη επιτυχία της πρώτης απ´ ευθείας αεροπορικής σύνδεσης Σανγκάης-Αθήνας το 2014 και η πρόθεση τους, το 2015, να προχωρήσουν σε περισσότερες, καθώς και να ξεκινήσουν πτήσεις πρακτόρων (charter flights) προς Αθήνα και από το Πεκίνο.