X

Μπλούζες «Με Αγάπη» από τη Μαρί Κυριακού

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου.

Ant1news

Με στόχο τη στήριξη του έργου του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου η Μαρί Κυριακού σχεδίασε τις μπλούζες «Με Αγάπη». Οι μπλούζες, γυναικείες και παιδικές, διατίθενται στα καταστήματα Serendipity και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στο ίδρυμα.

«Συνεχίστε να προσφέρετε και κερδίστε αγάπη», «keep giving and get love» είναι το σύνθημα που έδωσε την έμπνευση στη Μαρί Κυριακού να σχεδιάσει τις μπλούζες «Με Αγάπη». Οι μπλούζες με την ιδιόχειρη υπογραφή της Μαρί Κυριακού διατίθενται στα δύο καταστήματα Serendipity στο Νέο Ψυχικό. Ένα μήνυμα που γίνεται πράξη, αφού όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου.

Οι μπλούζες «Με Αγάπη» κυκλοφορούν σε τρία διαφορετικά σχέδια, δύο γυναικεία σε άσπρο και μαύρο χρώμα και ένα παιδικό. Οι ξεχωριστές μπλούζες της Μαρί Κυριακού βρίσκονται ήδη στις προθήκες των καταστημάτων Serendipity και θα πωλούνται καθ’ όλη την περίοδο των εορτών.

Η πρωτοβουλία της Μαρί Κυριακού θα δώσει οικονομική ανάσα στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο της Καλλιθέας, το οποίο φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί 35 αγόρια και κορίτσια από δυόμισι έως πεντέμισι ετών, που προέρχονται από οικογένειες με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Συντηρείται ως επί το πλείστον από  προσφορές και δωρεές εθελοντών και ιδίως τώρα, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, χρειάζεται τη στήριξη όλων.

Για τις μπλούζες «Με Αγάπη», η Μαρί Κυριακού δήλωσε: «Είναι μια ακόμη συνεργασία που κάνουμε για να στηρίξουμε παιδιά που έχουν ανάγκη για να μπορέσουν να μεγαλώσουν με αγάπη και χωρίς προβλήματα. Έτσι σχεδίασα μια μπλούζα ειδικά γι αυτόν τον σκοπό και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, που φιλοξένει και συντηρεί παιδάκια από 2,5 έως 5,5 χρόνων. Στην προσπάθεια μας αυτή αρωγός και στήριγμα στάθηκε η Αφροδίτη Παπαξένου, όπου μέσω των καταστημάτων της αλλά και online θα διαθέτει τα μπλουζάκια που είναι για παιδιά αλλά και γυναικεία. Συνεχίστε να προσφέρετε και κερδίστε αγάπη!!!! Αυτό είναι το σύνθημα μας για να βοηθήσουμε όλα αυτά τα παιδιά»!

Η κυρία Ζερβάκη, πρόεδρος του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου δήλωσε: «Η νέα πρωτοβουλία της Μαρί Κυριακού συναντά «Με Αγάπη» τον ευαίσθητο χώρο της παιδικής προστασίας στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο. Και με μπλούζες προσφοράς και αγάπης αγκαλιάζει τα παιδάκια που χρειάζονται τροφή, στέγη, περίθαλψη, εκπαίδευση. Της ευχόμαστε να έχει επιτυχία στην προσπάθειά της και την ευχαριστούμε που είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειές μας».

Οι μπλούζες «Με Αγάπη» που υπογράφει η Μαρί Κυριακού εκτός από τα καταστήματα Serendipity στο Νέο Ψυχικό διατίθενται και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας serendipityshops.gr