X

42 κανονιές για τη γέννηση των δίδυμων

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η Πριγκίπισσα Σαρλίν ετοιμάζουν από τώρα τους εορτασμούς για τη γέννηση των παιδιών τους.

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Η βασιλική οικογένεια ανακοίνωσε ότι μόλις έρθουν στον κόσμο οι καρποί του έρωτα του πριγκιπικού ζεύγους, 42 κανονιές-21 για καθένα μωρό-θα πέσουν από το Φρούριο Antoine, ενώ για 15 λεπτά θα χτυπούν οι καμπάνες των εκκλησιών καθώς και οι κόρνες πλοίων-καραβιών και κότερων.

Με επίσημη διακήρυξη από τον ίδιο τον 56χρονο Αλβέρτο, θα επιβεβαιωθεί η γέννηση των διδύμων. Μετά από λίγες μέρες οι γονείς θα παρουσιάσουν τις νέες «αφίξεις» στο λαό του Μονακό. Η επίσημη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του παλατιού, ενώ η μέρα που θα γίνει θα ανακηρυχθεί αργία για όλους τους εργαζόμενους, λόγω του εορτασμού αυτής της μεγάλης χαράς.

Δεδομένου ότι ένα από τα παιδιά θα είναι ο διάδοχος του θρόνου , η ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας ενθαρρύνει τους κατοίκους του πριγκιπάτου, να βάλουν εθνικές σημαίες στα σπίτια τους, όπως ακριβώς κάνουν και στην εθνική τους εορτή, ενώ παρακαλούν όλους αντί να προσφέρουν δώρα για τη γέννηση των παιδιών, να δώσουν τα χρήματα τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η 36χρονη Σαρλίν πάντως σε κάθε της εμφάνιση ως εγκυμονούσα εντυπωσιάζει με την κομψότητα της. Οι πρόσφατες φωτογραφίες, όπου το ζευγάρι ανταλλάσσει φιλί, είναι από την ημέρα Εθνικής Επετείου του Μονακό στις 19 Νοεμβρίου. Τα δίδυμα αναμένονται μέσα στο Δεκέμβριο.