X

Πήραν φωτιά οι μεγάλες πίστες

Εντυπωσιακές ήταν οι πρεμιέρες των μουσικών κέντρων όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ant1news

Στο νυχτερινό κέντρο FEVER η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται μαζί με το Νίκο Οικονομπόπουλος, ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδά μαζί με την Πάολο και τον Παντελή Παντελίδη στο ΤΕΑΤRO MUSIC HALL

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη του προγράμματος του Γιώργου Μαζωνάκη. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο ΤΕΑΤRΟ music hall ερμηνεύοντας το ολοκαίνουργιο τραγούδι του, με τίτλο «Τέρμα».

Το κέφι από τις πρώτες κιόλας στιγμές ανέβηκε στα ύψη. Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδησε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Η φετινή συνεργασία του με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη, αφού και οι τρεις καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα.

Η Πάολα γι’ ακόμη μία φορά κέρδισε το θαυμασμό του κοινού με τις ξεχωριστές ερμηνείες της, αλλά και με την εκρηκτική της παρουσία στη σκηνή.

Και ο Παντελής Παντελίδης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό…

Πρεμιέρα και για την απαστράπτουσα Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο FEVER.

H αγαπημένη τραγουδίστρια καλωσόρισε τον κόσμο στο νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του νυχτερινού  κέντρου όπου εμφανίζεται μαζί με το Νίκο Οικονομόπουλο, με την υπόσχεση να προσφέρει ένα μοναδικό μουσικό θέαμα στο αθηναϊκό κοινό.

Η διασκέδαση στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο FEVER κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους θεατές να αποθεώνουν τους δύο καλλιτέχνες.