X

Οργή Σέρβων για τη νέα αλβανική πρόκληση στον αγώνα Ελλάδας-Σερβίας

«Πυρ και μανία» είναι οι Σέρβοι για τη νέα πρόκληση των Αλβανών στο πρόσφατο φιλικό της Εθνικής μας ομάδας με τη Σερβία στα Χανιά.

Ant1news



Μετά τα τρομακτικά επεισόδια στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία στο Βελιγράδι, για τα προκριματικά του Euro 2016, αλλά και την ένταση στην πρόσφατη επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού στη Σερβία, ο σερβικός Τύπος «ξεσπάθωσε» εκ νέου κατά της Αλβανίας, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια των Αλβανών στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι Ελλάδα-Σερβία, που διεξήχθη στην Κρήτη.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι τρία μικρά παιδιά, που προφανώς χρησιμοποιήθηκαν από αλβανικούς εθνικιστικούς κύκλους, την ώρα της ανάκρουσης του σερβικού εθνικού ύμνου στο φιλικό με την Εθνική μας, σχημάτισαν με τα χέρια τους το σήμα του αετού της Μεγάλης Αλβανίας.

Οι Αλβανοί «ξαναχτύπησαν» αναφέρει η σερβική «Alo!» και δημοσιεύει το βίντεο που δείχνει τα τρία παιδιά να σχηματίζουν με τα χέρια τους το εν λόγω σήμα.

Πάντως, οι Σέρβοι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα. «Η Σέρβικη Ομοσπονδία έχει αποφασίσει να μην ασχοληθεί με το θέμα περαιτέρω, γιατί πρόκειται για παιδιά και είναι ξεκάθαρο ότι μανιπουλάρονται και χρησιμοποιούνται για πολιτικούς σκοπούς», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Από πλευράς της, η ΕΠΟ δεν έχει σχολιάσει επίσημα το ζήτημα.