X

Κράτος, πολιτεία και εκκλησία στο…στόχαστρο του Ράδιο Αρβύλα

Οι πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις μοιάζουν απολαυστικές στα «χέρια» της παρέας του Ράδιο Αρβύλα.

Ant1news

Το δεύτερο Ράδιο Αρβύλα της σεζόν ξεκίνησε όλο κέφι και…συμβουλές για το κρύο ανέκδοτο της ημέρας, από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Το ανέκδοτο ήταν, σύμφωνα με τον Στάθη, ένα πραγματικό περιστατικό. Το αν σκόρπισε το γέλιο ή όχι, θα το διαπιστώσετε μόνοι σας..

Στο Νούμερο 11 του τοπ βρέθηκε ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, δοσμένος από μία… «ράδιο – οπτική».

Από το τοπ δε θα μπορούσε να λείπει το περιστατικό με τα νερά και τα ΜΑΤ στο περίπτερο των Εξαρχείων. Ο Αντώνης Κανάκης πήρε «αποκλειστική συνέντευξη» από τον «αστυνομικό» της διμοιρίας, Γιάννη Σερβετά.

Στο νούμερο 15 η παρέα από την Θεσσαλονίκη έπαιξε το παιχνίδι των «ερωτήσεων». Δείτε και θα…καταλάβετε.

Δε θα μπορούσε να λείψει και ο «πραγματικός» διάλογος μεταξύ του Κάρολου Παπούλια και του υπουργού Οικονομικών, με θέμα τα…εσώρουχα, ο οποίος κατέλαβε τη θέση «16».

Στη θέση 17, τα 40 χρόνια της ΝΔ παραλληλίστηκαν με τα 40 μνημόσυνου, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς είχε και τον απαραίτητο «υποβολέα» από όπου φυσικά δεν έλειψε και το σχόλιο για τους παριστάμενους.

Το Νο1 κατάφερε να παιχτεί, με νέο σήμα αυτήν τη φορά. Στο επίκεντρο, το θέμα που προέκυψε μεταξύ Εκκλησίας και γιόγκα. Οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν ένα μικρό αφιέρωμα στην Εκκλησία και τον Αγιασμό που έκανε σε νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος. Τον Αγιασμό μάλιστα, ξεκίνησε ο ίδιος ο αοιδός, ενώ η συνέχεια που δόθηκε από τον ιερέα ήταν λίγο πιο…λαϊκή. Απολαύστε!