X

Σέξι μοντέλο, κάνει δωρεάν εξέταση όρχεων στη μέση του δρόμου…

Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν μια πανέμορφη κοπέλα, σας σταματούσε στο δρόμο και σας ζητούσε να εξετάσει τους όρχεις σας;

Ant1news

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους άρρενες περαστικούς, κεντρικού δρόμου στο Λος Άντζελες. Μια εντυπωσιακά όμορφη κοπέλα, ντυμένη με μια σέξι στολή νοσοκόμας, κρατούσε ένα πλακάτ στο οποίο αναγραφόταν η φράση «Δωρεάν εξέταση όρχεων» και παρακαλούσε! τους άντρες να σταματήσουν για να την ακούσουν και να υποβληθούν στην εξέταση.

Σε όσους έλεγαν ναι, αφού προηγουμένως φορούσε ένα ζευγάρι μοβ γάντια, ξεκούμπωνε το παντελόνι και προχωρούσε στη ψηλάφηση. Μπορεί η είδηση να ακούγεται πολύ kinky, αλλά ότι έγινε ήταν για καλό σκοπό. Στόχος ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για την καμπάνια του Movemper κατά του καρκίνου του προστάτη, με την συνδρομή των μελών του Simple Pickup.

Για κάθε περαστικό που σταματούσε η ομάδα προσέφερε 100 δολάρια στην καμπάνια και για κάθε 100.000 χτυπήματα στο Youtube μέσα σε διάστημα 100 ημερών το ίδιο ποσό. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 4.100 δολάρια, από 6 περαστικούς που σταμάτησαν και από τους 3.500.000 χρήστες που το παρακολούθησαν στο διαδίκτυο.

Η καλλονή Marissa που είχε τον δύσκολο ρόλο; να σταματήσει τους περαστικούς, τους έλεγε μετά την εξέταση «Αυτό που έγινε μόλις, είχε ως στόχο να δείξει, ότι όσο μπορώ εγώ να σας κάνω αυτήν την εξέταση, άλλο τόσο μπορείτε και μόνοι σας. Αν παρατηρήσετε οτιδήποτε παράξενο στην περιοχή, να επισκεφτείτε αμέσως τον γιατρό σας».