X

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τώρα ζητεί η Ντόρα

Επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και στη συνέχεια διενέργεια εκλογών ώστε "να δώσουμε την αίσθηση πολιτικής σταθερότητας" προτείνει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ant1news

Σε δημιουργία «εθνικού μετώπου για τις συζητήσεις απέναντι στην τρόικα» κάλεσε η Ντόρα Μπακογιάννη και πρότεινε την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας μέσα στο Δεκέμβριο και στη συνέχεια εκλογές «ώστε να δώσουμε την αίσθηση της σταθερότητας» .

«Κάθε μέρα που περνάει, με την εικόνα της αστάθειας και της αβεβαιότητας, είναι σε βάρος της ελληνικής οικονομίας» είπε στο ΒΗΜΑ FM η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

"Η επιλογή είναι μία: εθνική συνεννόηση στα βασικά. Χρειάζεται λοιπόν αλλαγή πλεύσης από τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, αλλά χρειάζεται αλλαγή πλεύσης και από την πλευρά Τσίπρα. Να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να πουν τι μας ζητάνε και ποια είναι η κατάσταση σήμερα, τι είναι αυτό που μπορούμε και τι αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε. Να έχουμε την εικόνα μιας σοβαρότητας του πολιτικού προσωπικού, διότι ο άλλος που διαπραγματεύεται μαζί μας – λυπάμαι που το λέω – δεν μας θεωρεί σοβαρούς. Δεν είμαστε αξιόπιστοι. Να πούμε ότι συμφωνούμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ότι συμφωνούμε σε κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να γίνουν και από εκεί και πέρα, ναι, να γίνουν εκλογές. Ας αποφασίσει ο λαός".

«Δεν είμαστε ο  ΣΥΡΙΖΑ, η Ν.Δ., το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ. Είμαστε η Ελλάδα. Είμαστε οι Έλληνες, απέναντι στους δανειστές»  είπε χαρακτηριστικά.