X

Τι κατέθεσε ο οδηγός ταξί που πήρε τον πιστολέρο από το Μικρολίμανο

Στις αστυνομικές αρχές κατέθεσε ο οδηγός ταξί με το οποίο ο πιστολέρο του Μικρολίμανου αποχώρησε μετά το μακελειό στο μπαρ.

Ant1news

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο δικηγόρος του οδηγού ταξί Άρης Δοροβίτσης, ο πελάτης του δεν είχε καταλάβει τίποτα, μέχρι που ο δράστης επιβιβάστηκε στο ταξί, στο Μικρολίμανο,  στη θέση του συνοδηγού και του έβαλε το καλάσνικοφ στην κοιλιά.

Καθώς προσχωρούσαν ο πιστολέρο του ζήτησε να κάνει αναστροφή  και πέρασαν έξω από το μαγαζί όπου λίγο πριν ο δράστης είχε σπείρει τον πανικό. Όπως είπε εκεί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με δύο περιπολικά, ωστόσο κανείς δεν κατάλαβε τίποτα, τους προσπέρασαν με το ταξί και συνέχισαν την πορεία τους προς την Αθήνα

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής ο δράστης έλεγε στον ταξιτζή προς τα που να κατευθυνθούν και μετά τα δικαστήρια της Ευελπίδων του είπε να στρίψουν δεξιά, όπου και κατέβηκε.

Όμως, πριν απομακρυνθεί ο πιστολέρο ζήτησε από τον οδηγό ταξί να του δώσει τον αριθμό του σταθερού του τηλεφώνου. Ο ταξιτζής του είπε ότι έχει δύο παιδιά και ότι φοβάται και τότε ο δράστης του είπε να του δώσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου. Ο ταξιζτής δεν είχε άλλη επιλογή, του έδωσε τον αριθμό. Ο κακοποιός του τηλεφώνησε από το κινητό του για να βεβαιωθεί ότι είναι σωστό το νούμερο και του είπε: «Ξέρεις τι σημαίνει αυτό».

Ο δράστης είπε στον οδηγό τι του χρωστάει και εκείνος του απάντησε 22,50 ευρώ, ότι έγραφε το ταξίμετρο. Του άφησε 30 ευρώ και έφυγε. 

Ο κ. Δοροβίτσης δήλωσε ακόμη ότι ο 50χρονος ταξιτζής φοβισμένος δεν μίλησε σε κανέναν μέχρι που έμαθε οτι συνελήφθη ο Αλβανός και του τηλεφώνησε. Συνοδεία του δικηγόρου του πήγε στη ΓΑΔΑ για κατάθεση λέγοντας στους αστυνομικούς ότι ήταν τρομοκρατημένος και δεν μπορούσε να σκεφτεί τίποτα.