X

Η Μαρί Κυριακού και το «Με Αγάπη» στο παιδικό χωριό στο Φίλυρο

Η Μαρί Κυριακού χάρισε δώρα στα παιδιά και προσέφερε, σε συνεργασία με αλυσίδα σούπερ μάρκετ, 300 σακούλες με τρόφιμα

Ant1news


Κοντά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ελληνικό παιδικό χωριό στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε η Μαρί Κυριακού, δίνοντας χαρά στα παιδιά και προσφέροντας τους αγκαλιές και δώρα. 

Οι ιδέες έγιναν πράξη και η εκπομπή κοινωνικής προσφοράς του ΑΝΤ1 «Με Αγάπη», σε συνεργασία με γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ χάρισαν 300 σακούλες με τρόφιμα στο ελληνικό παιδικό χωριό. 

Η Μαρί Κυριακού ξεναγήθηκε από τα παιδιά στο χωριό τους, μίλησε μαζί τους για το πώς περνούν εκεί και έμαθε τα «κατατόπια», αφού περπάτησε μαζί τους στην «χρωματιστή πολιτεία» στο Φίλυρο και είδε κοντά το σπίτι-προσφορά του ομίλου ΑΝΤ1, που έχει γίνει μία ζεστή αγκαλιά γι΄ αυτά τα παιδιά. 

Τα γλυκά παιδικά χαμόγελα περίσσεψαν όταν ξεκίνησε το παιχνίδι. Η Μαρί Κυριακού υπέγραψε στο κάθε παιδί ξεχωριστά το παραμύθι της «Μάικ ο Φασολάκης», μίλησαν για ώρα και ζωγράφισαν όλοι μαζί. 

Από το φιλανθρωπικό bazaar προϊόντων που τα ίδια τα παιδιά πωλούν, η Μαρί Κυριακού αγόρασε εικόνες, ενισχύοντας το Ταμείο του Σωματείου, ενώ έκανε και μικρά δωράκια στα παιδιά που τα ίδια πωλούν. 

Όπως είπε η Μαρί Κυριακού λίγο πριν φύγει από το παιδικό χωριό στο Φίλυρο «είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπορείς να προσφέρεις αγάπη και χαρά στα παιδιά κι εμείς την αγάπη την δίνουμε απλόχερα. Τώρα που καταφέραμε να τους δώσουμε και χαρά χαιρόμαστε κι εμείς διπλά».