X

Ο Αντεμπαγιόρ πέταξε στο δρόμο τη μάνα του γιατί πιστεύει ότι του κάνει μάγια!

Η οικογένεια του πιστεύει ότι τον έχουν παραπλανήσει ακραίοι Ισλαμιστές  και τον έχουν πείσει πως η οικογένεια του, του κάνει μάγια.

Ant1news

Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει η διένεξη ανάμεσα στον αστέρα της Τότεναμ, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και την οικογένεια του. Ο 33χρονος επιθετικός των Λονδρέζων κατηγορήθηκε από οικείους του, ότι πέταξε στην κυριολεξία τη μάνα του στο δρόμο, υποχρεώνοντας να πουλάει ντομάτες και να ζει με μια λίρα την ημέρα.

Από την πλευρά του ο έγχρωμος επιθετικός που λαμβάνει 170.000 λίρες την εβδομάδα ως αμοιβή, ισχυρίζεται πως η μητέρα του, του έκανε "juju", ένα ξόρκι που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στη Δυτική Αφρική.

Η οικογένεια του παίχτη θεωρεί πως ο Αντεμπαγιόρ έχει πέσει θύμα ισλαμιστών που του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου, ότι η κακή του απόδοση μέσα στα γήπεδα είναι αποτέλεσμα μαύρης μαγείας. Η αλήθεια είναι πως ο χαρισματικός παίχτης την περασμένη σεζόν είχε σκοράρει 14 φορές σε 25 παιχνίδια, ενώ φέτος έχει βρει δίχτυα μόλις 2 φορές σε 12 αγώνες.

Ο ποδοσφαιριστής με την σειρά του αντέδρασε σε όλα αυτά και αναγκάστηκε να παρέμβει σε ραδιοφωνική εκπομπή, προκειμένου να αντικρούσει τις κατηγορίες της αδερφής του Μάγκι, που υποστήριξε πως ο Εμάνουελ δεν στήριξε ποτέ την οικογένεια του.

"Δεν είμαι πάστορας. Είμαι ποδοσφαιριστής και δεν μπορώ να υποδείξω μια μάγισσα. Ποτέ δεν έδιωξα τη μητέρα μου από το σπίτι. Εκείνη αποφάσισε να φύγει.

Πώς όμως να έχω επαφή μαζί της όταν λέει ότι δεν θα πάω μπροστά στη δουλειά μου; Θα έπρεπε να σταματήσουν να μιλάνε και να μου κάνουν "juju". Θα έπρεπε να με αφήσουν ήσυχο" σημείωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Peace FM.