X

Έρχεται το Δεκέμβριο το τηλεριάλιτι για πορνοστάρ

Ένα εκατομμύριο δολάρια περιμένει το νικητή ο οποίος θα πρέπει να αποδείξει την αξία του σε συμπαίκτες αλλά και επαγγελματίες πορνοστάρ.

Ant1news

Τα talent show είναι από τα αγαπημένα προϊόντα της τηλεόρασης και έχουμε δει πολλούς επίδοξους καλλιτέχνες να διαγωνίζονται σε αυτά. Το The Sex Factor όμως είναι πραγματικά ανατρεπτικό, καθώς θα φιλοξενήσει 16 υποψήφιους πορνοστάρ!

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων έληξε το βράδυ της Κυριακής και υπήρξε καταιγισμός δηλώσεων από επίδοξους νέους που θέλουν να ενταχθούν στην βιομηχανία του πορνό. Άλλωστε και το έπαθλο δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, αφού 1.000.000 δολάρια περιμένουν το νικητή στο τέλος του παιχνιδιού .

Οι οντισιόν θα ξεκινήσουν στο Λος Άντζελες στις 6 και 7 Δεκεμβρίου και απαραίτητη προϋπόθεση για τους διαγωνιζόμενους είναι να μην έχουν εμφανιστεί ποτέ σε ταινία πορνό. Στον τελικό θα περάσουν 8 άντρες και 8 γυναίκες, με το κοινό να πρέπει τελικά να επιλέξει έναν νικητή από κάθε φύλο.

Σε κάθε επεισόδιο του τηλεοπτικού ριάλιτι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να περάσουν μια δοκιμασία και να καταφέρουν να ανταποκριθούν σε προκλήσεις προκειμένου να αναδείξουν την σεξουαλικότητα τους. Θα συνεργάζονται μεταξύ τους, αλλά και με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας του πορνό, τα οποία θα έχουν και το ρόλο του εκπαιδευτή κάτω από εξεζητημένες σεξουαλικές συνθήκες.

Οι κριτές θα είναι κι αυτοί φημισμένοι πορνοστάρ: Ο άντρας που έχει ασφαλίσει το πέος του για 1.000.000 ευρώ Keiran Lee, η Tori Black, η Lexi Belle και η Remy LaCroix. Ανταποκρίτρια είναι η Belle Knox και host η Asa Akira. Αμφιβάλετε ότι θα σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης;