X

Η Lady Gaga αποκάλυψε πως βιάστηκε σε ηλικία 19 χρονών

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σε μία εξομολογητική συνέντευξη-σοκ σε ραδιοφωνική εκπομπή αποκάλυψε πως στην εφηβεία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ant1news

Η Lady Gaga σοκάρει τους θαυμαστές της ακόμη μία φορά… όχι με κάποια εκκεντρική εμφάνιση όμως, αλλά με μία αποκάλυψη-βόμβα.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια στη ραδιοφωνική εκπομπή The Howard Stern Show εξομολογήθηκε ότι στα εφηβικά της χρόνια έπεσε θύμα βιασμού από έναν μουσικό παραγωγό 20 χρόνια μεγαλύτερό της.

Η 28χρονη pop-star παραδέχεται ότι έζησε τρομακτικές καταστάσεις όταν ήταν μόλις 19 χρονών.  Όταν ερωτήθηκε για τον βιασμό εκείνη αρχικά είπε: «Δεν… δεν θέλω να… Χαρούμενες στιγμές! Ας μιλήσουμε για χαρούμενα πράγματα!».

Αλλά όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός επέμεινε στο θέμα εκείνη απάντησε: «Πέρασα κάποιες απαίσιες στιγμές με τις οποίες τώρα γελάω, επειδή έκανα πνευματική, σωματική και συναισθηματική θεραπεία για να γιατρευτώ μέσα στα χρόνια. Αλλά η μουσική μου λειτούργησε με καταπληκτικό τρόπο για μένα. Αλλά ξέρεις, κατά μία έννοια ήμουν κρυμμένη στο καβούκι του προηγούμενού μου εαυτού. Ήμουν 19 χρονών. Πήγαινα σε Καθολικό σχολείο και μετά συνέβησαν όλα αυτά τα τρελά πράγματα και σκεφτόμουν: Έτσι είναι οι ενήλικες; Ήμουν πολύ αθώα».

Στην ερώτηση για το αν ποτέ ερχόταν αντιμέτωπη με τον βιαστή της, ο οποίος ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός της, είπε: «Νομίζω ότι θα με τρομοκρατούσε. Θα παρέλυα. Τον είδα μια φορά σε ένα κατάστημα και είχα παραλύσει, τόσο, από τον φόβο. Επειδή δεν είχε περάσει αρκετός καιρός, ήμουν λίγο μεγαλύτερη, και πω πω, ήμουν πραγματικά, ακόμη, μπερδεμένη».