X

Τα σύγχρονα Μέσα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης στη διαχείριση της Διαφθοράς

Ειδική εκδήλωση του Εθνικού Συντονιστή για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Ιωάννη Τέντε, στο Πολεμικό Μουσείο.

Ant1news

Του Νίκου Γερακάρη

«Τα σύγχρονα Μέσα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης στη διαχείριση της Διαφθοράς», είναι το θέμα της εκδήλωσης που οργανώνει τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014,  11.00 π.μ. - 14.00 μ.μ. ο Εθνικός Συντονιστής για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Ιωάννης Τέντες, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Διαφθοράς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολεμικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας & Ριζάρη 2).

•       Πρώτος ομιλητής θα είναι ο κ. Τέντες και θ’ ακολουθήσουν οι: Γιάννης Πανούσης, Καθηγητής Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα : Αναπαραστάσεις της Διαφθοράς και του «διεφθαρμένου» στα ΜΜΕ.

•       Δημήτρης Ζιούβας, Λέκτορας Ποινικού Δικαίου, Επιστημονικός Διευθυντής Κέντρου Ποινικών Επιστημών, Πάντειο Πανεπιστήμιο, με θέμα : “Διαδίκτυο, κοινωνικά δίκτυα και crowdsourcing για τη Διαφάνεια και τη Χρηστή Διακυβέρνηση”

•       Μανώλης Σφακιανάκης, Ταξίαρχος, Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και Ιωάννης Μακρυπούλιας, Αστυνόμος Β’ Ειδικών Καθηκόντων στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, με θέμα : Η μετάλλαξη της Διαφθοράς στο διαδικτυακό χρόνο.