X

Συνάντηση Σαμαρά με τους γονείς του Ρωμανού την Δευτέρα

Ο πρωθυπουργός θα συζητήσει την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού με τους γονείς του απεργού πείνας.

Ant1news



Συνάντηση με τους γονείς του Νίκου Ρωμανού θα έχει την ερχόμενη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά από αίτημα της οικογένειας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο δικηγόρος της οικογένειας Ρωμανού επικοινώνησε με το γραφείο του Πρωθυπουργού και μετέφερε το αίτημα των γονέων του για τη συνάντηση, το οποίο έκανε δεκτό ο Αντώνης Σαμαράς.

'Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, η συνάντησή τους θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 11 το πρωί στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Μέσα σε αυτό το φόντο, ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, μέσω συνέντευξής του, ζητά από τον Υπουργό Δικαιοσύνης «να κάνει πίσω, γιατί αυτός έχει το άδικο», ενώ τονίζει μεταξύ άλλων ότι το παιδί του, που διανύει την 27η ημέρα της απεργίας πείνας, δεν κάνει λάθος.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας του Νίκου Ρωμανού, επιδεινώνεται όσο περνάει ο καιρός, ενώ φέρεται έτοιμος να ξεκινήσει και απεργία δίψας. «Προσπαθούμε όλοι να τον αποτρέψουμε αλλά είναι κάθετος», ανέφερε σχετικά ο δικηγόρος της οικογένειας.

Παράλληλα, η εισαγγελία έχει στείλει εντολή να δεθεί εφόσον παρουσιάσει αυτοκτονικές τάσεις, κάτι, πάντως, που δεν ισχύει σύμφωνα με την οικογένειά του. Ο συνήγορος, δε, της πλευράς Ρωμανού ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη εντολή δόθηκε για λόγους σκοπιμότητας.