X

Κόντρα του Νίκου Ρωμανού με τους γονείς του για το ραντεβού με Σαμαρά

Η συνάντηση θα γίνει, όμως δεν είναι ακόμη σαφές αν θα παραβρεθούν και οι δύο γονείς. Ο Νίκος Ρωμανός δηλώνει έτοιμος και για απεργία δίψας.

Ant1news

Κάθετα αντίθετος στην προγραμματισμένη συνάντηση των γονιών του με τον Αντώνη Σαμαρά εμφανίζεται ο Νίκος Ρωμανός ο οποίος διανύει την 28η μέρα απεργίας πείνας.

Μεταξύ του 21χρονου και των γονιών του υπήρξε έντονη ρήξη για το θέμα και οι γονείς του προβληματίστηκαν ιδιαίτερα αναφοριικά με το αν πρέπει τελικώς να πάνε ή όχι στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί της Δευτέρας.

Τελικώς, σύμφωνα με πληροοφορίες, το ραντεβού με τον Αντώνη Σαμαρά θα γίνει, ακόμη όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό και οι δύο γονείς του 21χρονου ή μόνο ο ένας εξ αυτών.

Ο Νίκος Ρωμανός, ξεκαθάριζε την διαφωνία με διόχειρο σημείωμά του, αναφέροντας:

«Δηλώνω σε όλους τους τόνους ότι το αίτημα των γονιών μου να συναντήσουν τον Σαμαρά με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Προφανώς κατανοώ την αγωνία τους αφού κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί τους. Ομως ο Σαμαράς έχει πλήρη γνώση των γεγονότων και δεν χρειάζεται κανένα πυροσβεστικό ραντεβού για να ενημερωθεί για την κατάσταση που γνωρίζει και επικροτεί». 

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη ενώ όπως είπε ο Νίκος Ρωμανός τους συνηγόρους του, όταν ψηφιστεί η τροπολογία για το καθεστώς φοίτησης των κρατουμένων, θα ξεκινήσει και απεργία δίψας.

Η απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού πυροδότησε έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή.