X

Έκκληση Αθανασίου στον Ρωμανό να σταματήσει την απεργία πείνας

Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε πως "μόνο ζωντανός μπορεί να υπερασπιστεί όσα πιστεύει".

Ant1news

Έκκληση στον Νίκο Ρωμανό να σταματήσει την απεργία πείνας, απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, σημειώνοντας με νόημα πως μόνο ζωντανός μπορεί να υπερασπιστεί όσα πιστεύει.

«Εύχομαι όποια κι αν είναι η στόχευση του για το μέλλον, μισώντας το κράτος και το σύστημα, αλλά κι εμένα προσωπικά, αυτά μπορεί να τα πράξει μόνον ζωντανός και υγιής», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης που έχει δεχθεί ευθείες βολές από τον ΣΥΡΙΖΑ για την άρνηση του δικαστικού συμβουλίου να χορηγήσει εκπαιδευτική άδεια στον Ρωμανό και πρόσθεσε: «Εύχομαι από καρδιάς να αναθεωρήσει την απόφαση του και σταματήσει την απεργία πείνας».

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου  τόνισε ότι κανείς δεν ζήτησε δήλωση φρονημάτων από τον Ρωμανό, συνέστησε νηφαλιότητα και ψυχραιμία και ζήτησε «να πάψουν να κυνηγούν οι μικροεπιτήδειοι πρόσκαιρα οφέλη και κέρδη για σκοπιμότητες».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε να πάρει τις ευκαιρίες του ο Νίκος Ρωμανός. «Αν πάθει κάτι το κρίμα στο λαιμό όσων έχουν ολιγωρήσει», είπε και θύμισε ότι στην αγκαλιά του δολοφονήθηκε ο φίλος του Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.