X

Όλα δείχνουν Σταύρο Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Θα κάνει δηλώσεις ο πρωθυπουργός δήλωσε ο Σταύρος Δήμας απαντώντας μετά την συνάντηση σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ant1news

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου είχε το πρωί ο Σταύρος Δήμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην συνάντηση επισφραγίστηκε η συμφωνία της υποψηφιότητάς του για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αφού όπως όλα δείχνουν ο άλλοτε Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν και πρώην υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Παπαδήμου, θα αποτελέσει την κυβερνητική πρόταση για την προεδρική εκλογή, με την πρώτη ψηφοφορία να πραγματοποιείται στις 17 Δεκεμβρίου.

Ο Σταύρος Δήμας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μπροστά στις κάμερες δεν έκανε κάποια δήλωση λέγοντας ωστόσο ότι "θα μιλήσει ο Πρόεδρος (ενν. της Κυβέρνησης), όμως λίγο αργότερα, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, αποκάλυψε ότι θα είναι αυτός ο προτεινόμενος από τον κυβερνητικό συνασπισμό για το ύπατο Πολιτειακό αξίωμα. 

Σήμερα στις 15.00 μετά το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο με βασικό αντικείμενο την προεδρική εκλογή και την κατάληξη στο πρόσωπο που θα προτείνει η Κυβέρνηση.

Η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα εντός της ημέρας.