X

Χυδαία επίθεση Σκοπιανών στη Ντόροθι Κινγκ

Θύμα ακραίας διαδικτυακής επίθεσης από  Σκοπιανούς καταγγέλλει ότι έπεσε η γνωστή Αμερικανίδα αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ.

Ant1news

«Θα προτιμούσα να είμαι Ελληνίδα πόρνη παρά Σκοπιανή» ήταν ένα από τα σχόλια -  απάντηση της γνωστής Αμερικανίδας αρχαιολόγου Ντόροθι Κινγκ που αποκάλυψε ότι δέχεται επίθεση μέσω social media επειδή υποστηρίζει ότι τα Σκόπια «δεν ήταν ποτέ Μακεδονία».

«Σοβαρά τώρα; Μου στέλνουν απειλές επειδή είμαι μια “Ελληνίδα πόρνη” που κρύβει την αλήθεια για τα Σκόπια;», ήταν το πρώτο σχόλιο που ανέβασε η Κίνγκ στο twitter.

Στη συνέχεια έγραψε: «Θα προτιμούσα να είμαι μια Ελληνίδα πόρνη παρά Σκοπιανή... θα ήταν πιο διασκεδαστικό», «Μπλόκαρα έναν Σκοπιανό σήμερα, χθες, άλλον ένα προχθές… Κρίμα που δεν χρησιμοποιούν την ενέργειά τους για κάτι πιο παραγωγικό».

Την οργή των Σκοπιανών φαίνεται πως πυροδότησαν οι αναρτήσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα η αρχαιολόγος στο blog της στις οποίες έγραφε ότι τα Σκόπια είχαν διάφορες ονομασίες κατά την αρχαιότητα, αλλά ποτέ δεν λέγονταν «Μακεδονία».

Πριν από λίγες ημέρες χαρακτήρισε «γελοίους» τους ισχυρισμούς Σκοπιανών ότι η Αμφίπολη δεν είναι ελληνική γράφοντας  «η Αμφίπολη είναι στη Μακεδονία, η Βεργίνα είναι στη Μακεδονία και η Μακεδονία είναι στην Ελλάδα. Το να υποστηρίζει κανείς το αντίθετο είναι τόσο γελοίο όσο το να υποστηρίζεις ότι ο Ιησούς πήγε στην Αμερική».