X

Σταύρος Δήμας: Προέρχομαι πολιτικά από τον χώρο του Κέντρου

Στον πολιτικό χώρο από τον οποίο ξεκίνησε αναφέρθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ant1news



Σε έναν ανεξάρτητο χώρο του κέντρου ανήκε στα φοιτητικά του χρόνια ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, όπως θύμισε ο ίδιος, μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Γερακάρη «Εσωτερικός Μετανάστης».

Ο κ. Δήμας αναφέρθηκε σε εκείνα τα χρόνια και θυμήθηκε και την απεργία πείνας που είχε κάνει μαζί με τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη, που ήταν τότε στέλεχος της ΕΔΑ.

«Ήμασταν συμφοιτητές με το Νίκο τον Γερακάρη αλλά δεν αληθεύει ότι είμαστε της ίδιας ηλικίας. Χαίρομαι που βλέπω πάρα πολλούς παλιούς συμφοιτητές, συνδικαλιζόμαστε από τότε. Ο Γιάννης ο Τζανετάκος ήταν σε αυτό που λέγαμε τότε Ένωση Κέντρου, ο Γιάννης ο Παπαγιαννάκης ήταν τότε στην ΕΔΑ, με τον οποίο είχαμε κάνει τότε απεργία πείνας. Και με τον οποίο συμπλεύσαμε μετά στα θέματα Περιβάλλοντος. Εγώ ήμουν σε ένα ανεξάρτητο στο χώρο του κέντρου για όσους δεν γνωρίζουν», σημείωσε ο κ. Δήμας, μιλώντας στην παρουσίαση.

Αναφερόμενος, δε, στα της προεδρικής εκλογής, παρά τις πιέσεις των δημοσιογράφων, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, περιοριζόμενος να πει χαμογελώντας «ότι αποφασίσουν οι βουλευτές θα είναι σεβαστό».