X

«Ατάλαντη και κακομαθημένη» η Αντζελίνα Τζολί

Η διαρροή αρχείων της Sony Pictures έφερε στο φως, μεταξύ άλλων, την κόντρα της διάσημης ηθοποιού με γνωστό παραγωγό του Χόλιγουντ.

Ant1news

Αναστάτωση στο Χόλιγουντ έχει προκαλέσει η επίθεση χάκερς σε αρχεία της Sony Pictures, πίσω από την οποία οι αμερικανικές αρχές έβλεπαν εμπλοκή της Πιονγκγιάνγκ, με αφορμή την φαρσοκωμωδία για τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η διαρροή στοιχείων έφερε στο φως «άπλυτα» γνωστών σταρ του Χόλιγουντ. Ένα από αυτά είναι και η κόντρα του κινηματογραφικού παραγωγού, Σκοτ Ρούντιν, με την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί.

Η Τζολί φέρεται να είχε βάλει «στο μάτι» έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη βιογραφική ταινία για τον ιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς. Σε ανταλλαγή e-mails μεταξύ της αντιπροέδρου της Sony Έιμι Πασκάλ και του παραγωγού Σκοτ Ρούντιν, ο τελευταίος εκφράζεται περιφρονητικά για την Αντζελίνα Τζολί, την οποία χαρακτηρίζει «ατάλαντη και κακομαθημένο παιδί».

Η συζήτηση έγινε με αφορμή την δέσμευση του Ντέιβιντ Φίντσερ να σκηνοθετήσει τη βιογραφία του Στιβ Τζομπς και να αφήσει την «Κλεοπάτρα», το προσωπικό πρότζεκτ της Αντζελίνα Τζολί. «Το καλό που σου θέλω, κάνε την Άντζι να σωπάσει πριν προκαλέσει δυσκολίες στον Ντέιβιντ να κάνει την ταινία για τον Τζομπς», έγραψε ο Ρούντιν στην Πασκάλ, για να εισπράξει την απάντηση «Μη με απειλείς εμένα!»

Για την ιστορία, ο Ντέιβιντ Φίντσερ εγκατέλειψε τη βιογραφία του Στιβ Τζομπς, η ταινία άλλαξε στούντιο και ανήκει πια στην Universal.