X

«Ιπτάμενοι» λευκοί καρχαρίες

Εντυπωσιακές εικόνες απο την επίθεση τους σε "φώκια. Μαγνητίζει η εικόνα, που καταγράφηκε με ειδικές κάμερες, λόγω και της ποιότητας της.

Ant1news


Νότια Αφρική. Συνεργείο τηλεοπτικού σταθμού ανοίχτηκε στον ωκεανό, προκειμένου να καταγράψει λευκούς καρχαρίες την ώρα του… μεσημεριανού τους γεύματος. 

Οι πεινασμένοι καρχαρίες εντοπίστηκαν εύκολα κι έπεσαν στην παγίδα του τηλεοπτικού συνεργείου, καθώς οι κινηματογραφιστές τους πρόσφεραν έτοιμο έναν εκλεκτό ...μεζέ. Μόνο που δεν επρόκειτο για αληθινή φώκια, αλλά για ομοίωμα της, που ξεγέλασε εύκολα την αγέλη των καρχαριών.

Κι έτσι, στην προσφορά του ...γεύματος, η ανταπόδοση από τους «κυνηγούς» των ωκεανών ήταν ένα σπάνιο θέαμα άγριας ομορφιάς. Οι καρχαρίες έκαναν απίστευτα άλματα άλλοτε εκτινάσσοντας τη «φώκια» στον αέρα και άλλοτε κρατώντας το «θήραμα» μέσα στα κοφτερά δόντια τους.

Η εικόνα γίνεται ακόμη πιό εντυπωσιακή στην πραγματικότητα, μιας και το συνεργείο απαθανατίζει τις σκηνές με κάμερες που καταγράφουν εικόνες σε αργή κίνηση, επιτρέποντας σε όλους να παρατηρήσουν με λεπτομέρειες τον ακριβή τρόπο με τον οποίο τα τεράστια θηλαστικά προσπαθούν να πιάσουν στα κοφτερά δόντια τους το ...ανυποψίαστο θήραμα τους.


Το βίντεο με τους θηριώδεις «ιπτάμενους» καρχαρίες είναι , πράγματι, εντυπωσιακό!