X

Σπάει ταμεία το ... «κρεβατο-σινεμά» της Μόσχας

Αντί για καθίσματα, στρωμένα κρεβάτια το ένα δίπλα στο άλλο για τους θεατές. Σαν να λέμε πλήρης εφαρμογή της έκφρασης "σινεμά, σαν στο σπίτι σου"!

Ant1news


Παραπέμπει σε …αμερικάνικη πρωτοπορία, κι όμως αυτός ο μοναδικός παγκοσμίως στο είδος του κινηματογράφος, βρίσκεται στην Ρωσία. 

Είναι ο κινηματογράφος "Kinostar De Lux Multiplex", στο προάστιο Khimki  της Μόσχας. Οι κινηματογραφόφιλοι θεατές που ψάχνουν την απόλυτη άνεση για να παρακολουθήσουν την ταινία που έχουν επιλέξει, δεν μπορεί παρά να την βρουν σε αυτό το κρεβατο-σινεμά , όπου νιώθουν «σαν στο σπίτι τους». 

Ο κινηματογράφος αποτελείται από πολλαπλά επίπεδα, που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για θέσεις-κρεβάτια. Συνολικά διαθέτει 17 διπλά κρεβάτια κι όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες του σινεμά εξυπηρετεί έναν και μόνο σκοπό: «Να ξυπνήσει την αγάπη».


Το βασικότερο είναι ότι το κρεβατο-σινεμά, βολεύει κυρίως όσους …βαριούνται στην διάρκεια της προβολής της ταινίας, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν κάποιος θεατής μπορεί να …«αλλάξει θέση», πηγαίνοντας από το δικό του διπλό κρεβάτι στο …διπλανό!


Όσο για αυτούς που ανησυχούν για την υγιεινή και την καθαριότητα, έπειτα από κάθε προβολή οι υπάλληλοι του σινεμά, αλλάζουν σεντόνια και σκεπάσματα.