X

Μυστήριο με πλοίο «φάντασμα» που ξεβράστηκε στην ακτή

Πάνω στο πλοίο δεν βρέθηκε κανείς παρά μόνο ρούχα, βρεφικές πάνες και άλλα αντικείμενα ενηλίκων και παιδιών.

Ant1news

Ένα πλοίο «φάντασμα» αντίκρισαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος σε δύσβατη βραχώδη ακτή, στο Ακρωτήρι Αγίου Ιωάννη Κρήτης.

Στο πλοίο δεν βρέθηκε κανείς παρά  μόνο ρούχα και παπούτσια ενηλίκων και παιδιών καθώς και βρεφικές πάνες.

Το πλοίο αρχικά είδαν κάτοικοι της περιοχής το πρωί της περασμένης Κυριακής να πλέει ακυβέρνητο κοντά στην παραλία και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές.

«Το παρακολουθούσαμε και ερχόταν στην ξηρά. Είδαμε λοιπόν την θάλασσα να το ρίχνει στα βράχια, δεν είδαμε άνθρωπο. Το μόνο που είδαμε ήταν ρούχα πάνω στο κατάστρωμα», είπε κάτοικος της περιοχής στο cretapost.

«Ήρθε η αστυνομία και το λιμενικό, ξαναπήγαμε, βγάλανε φωτογραφίες, δεν υπήρχε άνθρωπος ούτε νεκρός ούτε ζωντανός», συμπλήρωσε.

Όπως περιέγραψε, μέσα στο αμπάρι του πλοίου «βρέθηκαν παιδικά ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα, ρούχα για κάθε ηλικία, βρεφικές πάνες, το Κοράνι. Είναι απελπιστική η κατάσταση με τα τζάμια να είναι σπασμένα. Έκαναν μία αυτοψία τόσο οι άνδρες του λιμενικού όσο και η αστυνομία αλλά δεν βρήκαν κανέναν άνθρωπο, ζωντανό ή νεκρό, επάνω στο πλοίο».

Μυστήριο παραμένει το πού πήγαν αυτοί οι άνθρωποι που επέβαιναν στο σκάφος ή από πού ήρθαν.  Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όσοι επέβαιναν πάνω σε αυτό το σκάφος φαίνεται ότι αναγκάστηκαν να φύγουν πολύ γρήγορα κι άφησαν πίσω τους προσωπικά τους αντικείμενα.

«Το πλοίο πρέπει να φύγει γρήγορα από εδώ. Σήμερα μυρίζει πολύ έντονα η περιοχή πετρέλαιο και πρέπει να έχει σπάσει το ντεπόζιτο. Οι αρχές πρέπει να μεριμνήσουν», τονίζει κάτοικος της περιοχής.