X

Μία νεκρή στην τεράστια καραμπόλα στο Σχηματάρι

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και 7 τραυματίστηκαν στην καραμπόλα με την εμπλοκή 35 οχημάτων στο Σχηματάρι. Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη φονική καραμπόλα.

Ant1news



Τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό τουλάχιστον άλλων επτά προκάλεσε η άγρια καραμπόλα με την εμπλοκή 35 οχημάτων που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο 61ο χιλιόμετρο της Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος των παλαιών διοδίων στο Σχηματάρι.

Νεκρή είναι μία γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στο όχημα στο οποίο επέβαινε, ενώ υπάρχουν ακόμη δύο σοβαρά τραυματίες και άλλοι πέντε με πιο ελαφρά τραύματα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Στην καραμπόλα εκτός από αυτοκίνητα, εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα λεωφορείο. Στο λεωφορείο επέβαιναν μαθητές από το 2ο Γενικό Λυκείο Καισαιριανής, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα και περιπολικά, ενώ δημιουργήθηκε τεράστια "ουρά" και πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας μέχρι να καθαρίσει ο δρόμος.

Στο ρεύμα προς Λαμία η κίνηση διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που προκάλεσαν την φονική καραμπόλα, όμως οι οδηγοί κάνουν λόγο ακόμη και για λάδια στο οδόστρωμα. Όπως ανέφεραν, τα φρένα δεν έπιαναν στο συγκεκριμένο σημείο.

Εκτός από το νοσοκομείο της Χαλκίδας, το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας έθεσε σε ετοιμότητα και τα νοσοκομεία Λειβαδιάς και Θήβας και τα νοσοκομεία Ερυθρός και Θριάσειο στην Αθήνα.

Φωτογραφίες και βίντεο:


































Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη φονική καραμπόλα:



Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:



Η κάμερα του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο σημείο που σημειώθηκε η φονική καραμπόλα: