X

Εικόνες κόλασης από την φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι

Μια 28χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της από την σφοδρή καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν 38 οχήματα χθες το απόγευμα. Συγκλονίστηκες μαρτυρίες για το συμβάν.

Ant1news

Τουλάχιστον 38 αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, μετά από σφοδρή καραμπόλα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος των παλαιών διοδίων στο Σχηματάρι. 

Από την σφοδρή σύγκρουση έχασε την ζωή της μια 28χρονη γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στο όχημα στο οποίο επέβαινε και παρά την προσπάθεια των πυροσβεστών να την απεγκλωβίσουν η κοπέλα κατέληξε κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Στο αυτοκίνητό υπήρχε και συνεπιβάτης, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου νοσηλέυονται με κατάγματα, ενώ ένας ακόμα άνθρωπος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό στην θωρακοχειρουργική πτέρυγα. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Στην καραμπόλα εκτός από αυτοκίνητα, ενεπλάκησαν δύο φορτηγά και ένα λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν μαθητές από το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που προκάλεσαν την φονική καραμπόλα, όμως οι οδηγοί κάνουν λόγο ακόμη και για λάδια στο οδόστρωμα. Όπως ανέφεραν, τα φρένα δεν έπιαναν στο συγκεκριμένο σημείο.

Στο eviazoom.gr μίλησαν αποκλειστικά η σύζυγος και ο φίλος του 39χρονου τραυματία - οδηγού Θανάση Μπουτζαρέλου που απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

"Είχε εγκλωβιστεί μέσα στο φορτηγό του. Με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και καλούσε σε βοήθεια. Είναι καλά αυτή την στιγμή. Πήγα και είδα που έγινε η καραμπόλα και έχω σοκαριστεί που είδα έτσι τα αυτοκίνητα. Ήταν τυχερός που κατάφερε και βγήκε από το φορτηγό." τονίζει η σύζυγος του,  ενώ ο φίλος τους τραυματία άφησε αιχμές για τον εργολάβο του έργου στο ύψος των παλιών διοδίων του Σχηματαρίου.