X

Η 28χρονη Ιωάννα που έχασε τη ζωή της στην φονική καραμπόλα

Η Ιωάννα Γιαννακοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, παρά την προσπάθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ να την επαναφέρουν στην ζωή.

Ant1news

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Λάρισας από την είδηση του θανάτου της 28χρονης Ιωάννας Γιαννακοπούλου που έχασε τη ζωή της την Παρασκευή στην φονική καραμπόλα στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο Σχηματάρι.

Η Ιωάννα Γιαννακοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, παρά την προσπάθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ να την επαναφέρουν στην ζωή. Η 28χρονη Ιωάννα είχε τραυματιστεί σοβαρά και τελικά, κατέληξε.


Η Ιωάννα καθόταν στο πίσω κάθισμα και οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο γιός γνωστού διεθνούς διαιτητή του μπάσκετ. Μαζί με την 28χρονη στο αυτοκίνητο επέβαινε άλλη μια κοπέλα,η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού και τραυματίστηκε από την σύγκρουση.



Η άτυχη κοπέλα ερχόταν στην Αθήνα για να βοηθήσει συγγενικό της πρόσωπο σε χριστουγεννιάτικο bazaar, αλλά και να περάσει το Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα.

Απαρηγόρητοι οι γονείς της την αναγνώρισαν στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας της ήταν στο παρελθόν διαιτητής και σήμερα εργάζεται στα ΚΤΕΛ Λάρισας.