X

Χειμωνιάτικος αγώνας κολύμβησης με παραδοσιακές στολές

Οι συμμετέχοντες αψήφησαν το τσουχτερό κρύο του χειμωνιάτικου Λονδίνου και έδειξαν να το διασκεδάζουν με την καρδιά τους.

Ant1news

Εκατοντάδες Λονδρέζοι μαζεύτηκαν στην ανοιχτή πισίνα του Lido στο Λονδίνο και έδωσαν το παρών σε ένα αγώνα χειμερινής κολύμβησης αλλιώτικο από τους άλλους. Η ιδιομορφία έγκειται στο γεγονός ότι έπεσαν στο νερό ντυμένοι, όχι με τα κανονικά τους ρούχα, αλλά με παραδοσιακές στολές βγαλμένες από διάφορες ιστορικές περιόδους, με στολές απομιμήσεις ζώων και κάποιοι ντυμένοι Αγιοβασίληδες.

Προφανώς ο αγώνας δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα και έτσι δεν υπήρχαν μετάλλια για τους συμμετέχοντες οι οποίοι έδειξαν να το απολαμβάνουν με την καρδιά τους. Αν κρίνουμε όμως κι από την εικόνα ο καιρός ήταν μαζί τους. Μπορεί το Λονδίνο και η Βρετανία γενικότερα να δοκιμάζονται από σφοδρή κακοκαιρία, αλλά τη συγκεκριμένη μέρα υπήρχε ήλιος έστω και «με δόντια».

Στο happening, πήρε μέρος και μια ορχήστρα η οποία έδινε με την μουσική της τον ρυθμό στους χειμερινούς κολυμβητές. Βρετανικό χιούμορ;