X

Πολυεκατομμυριούχος ετών... 17!

Ένας μαθητής από το Κουίνς της Νέας Υόρκης έπαιζε στα διαλείμματα με μετοχές και κέρδισε 72.000.000$.

Ant1news

Ένας 17χρονος αντί να παίζει ποδόσφαιρο με τους συμμαθητές του στα διαλλείματα των μαθημάτων έπαιζε... στο Χρηματιστήριο και ήδη έχει καταφέρει να γίνει ζάμπλουτος.

Ο λόγος για τον 17χρονο Μοχάμεντ Ισλάμ από το Κουίνς της Νέας Υόρκης, ο οποίος με το έμφυτο ταλέντο του έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 72 εκατομμύρια δολάρια, παίζοντας μετοχές κατά τη διάρκεια του διαλλείματος στο σχολείο!

Ο νεαρός σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι ξεκίνησε να παίζει μετοχές ενώ διάβαζε διάφορες αναλύσεις από μεγάλους οικονομολόγους για το πώς κινείται η αγορά και οι τιμές. Σταδιακά προχώρησε σε μικρομεσαίες μετοχές υψηλής κεφαλοποίησης και τώρα «ειδικεύεται» στο πετρέλαιο και στο χρυσό.
Εμπνευστής του ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους hedge fund managers, ο δισεκατομμυριούχος Paul Tudor Jones, ο οποίος κατέκτησε την 108η θέση στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους Αμερικανούς.

Τα χρήματα του έχουν επιτρέψει να αγοράσει ένα από τα αντικείμενα του πόθου του, μια πανάκριβη BMW την οποία, ακόμα, δεν μπορεί να οδηγήσει γιατί δεν έχει δίπλωμα.