X

Μεγάλη γιορτή καταστημάτων στον Πειραιά

Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με δώρα σε μικρούς και μεγάλους διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου.

Ant1news

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και τα καταστήματα του Πειραιά, μπαίνοντας στο ρυθμό των εορτών και στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα σε μια συμφέρουσα και ελκυστική για τους καταναλωτές αγορά, έχουν διοργανώσει Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, με μουσική, διάφορες δράσεις-εκδηλώσεις, προσφορά γλυκών κερασμάτων και συμβολικών δώρων στα παιδιά και στους μεγάλους.

Επιπλέον το Γιορτινό τρένο του Πειραιά από 12.00 το μεσημέρι έως τις 5.00 μ.μ. θα περιηγεί δωρεάν τα παιδιά και τους επισκέπτες, εκτελώντας κυκλικό δρομολόγιο– αφετηρία Γρ. Λαμπράκη 150 (μπροστά στο κτίριο του πρώην ΥΕΝ), Βασ. Γεωργίου, Ηρ. Πολυτεχνείου, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μουτσοπούλου-Πασαλιμάνι και επιστροφή στην αφετηρία και θα μοιράζονται στα παιδιά συμβολικά δώρα.

Προσπαθώντας να δώσουν ένα τόνο χαράς και αισιοδοξίας, καλούν μικρούς και μεγάλους να επισκεφθούν με την οικογένεια και τους φίλους τους την πόλη, μια πόλη γιορτινή με κεράσματα, χαμόγελα και πραγματικά χαμηλές τιμές, να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και να διασκεδάσουν.