X

Έγινε ρεζίλι στο «Ποιός θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Απάντησε λάθος στην πρώτη ερώτηση, την οποία θα περνούσε ακόμη και ένα μικρό παιδάκι. «Είναι η πιο ντροπιαστική στιγμή της ζωής μου», είπε.

Ant1news

Η ξανθιά καλλονή, Γουίτνεϊ Μπέσελερ, κάθισε με αυτοπεποίθηση στην καρέκλα της διαγωνιζόμενης, φιλοδοξώντας να γίνει εκατομμυριούχος στο τηλεπαιχνίδι «Who Wants to be a Millionaire» του αυστραλιανού Channel 9.

Ως είθισται, η πρώτη ερώτηση είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, με την απάντηση να είναι προφανής.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η παίκτρια κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση: «Ποιο από τα παρακάτω δεν είναι κόσμημα, που φοριέται για να συμβολίσει τη σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων;»

Οι απαντήσεις ήταν:

  1. Δακτυλίδι αρραβώνων
  2. Δακτυλίδι γάμου
  3. Δακτυλίδι επετείου
  4. Δακτυλίδι Burger (σ.σ. το Burger Ring είναι είδος σνακ)

Προς έκπληξη όλων, η Γουίτνεϊ δίστασε αρχικά και είπε: «Νομίζω ότι θα πάω με το Β σε αυτήν την ερώτηση Έντι, το δακτυλίδι επετείου.» «Αν και το Burger Ring είναι επίσης μία ενδιαφέρουσα επιλογή», πρόσθεσε.

Ενώ είχαν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα γέλια από το κοινό, ο παρουσιαστής της ζήτησε να ξαναρίξει μια ματιά στις απαντήσεις, σε περίπτωση που ήθελε να αλλάξει απάντηση.

Εκείνη όμως «κλείδωσε» την απάντηση και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα συνειδητοποιούσε το τραγικό λάθος της. «Ω Θεέ μου, Έντι, είναι ό,τι πιο ντροπιαστικό μου έχει συμβεί», είπε. «Μπορούμε να κόψουμε και να ξεκινήσουμε από την αρχή;» παρακάλεσε τον παρουσιαστή, ο οποίος όμως της εξήγησε πως το παιχνίδι είχε τελειώσει για εκείνη.