X

ΠΑΣΟΚ: Άμεση διερεύνηση των καταγγελιών Χαϊκάλη

Το ΠΑΣΟΚ ζητά άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας δωροδοκίας του για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ant1news

Με ανακοίνωσή του καταδικάζει την καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας στον Παύλο Χαϊκάλη για απόπειρα δωροδοκίας, για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η καταγγελία που έγινε από τον Λάκη Λαζόπουλο στο Πρωινό ΑΝΤ1 και επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον βουλευτή στη συνέχεια, έχει ήδη πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, τα στοιχεία του κ.Χαϊκάλη δεν είναι επαρκή, ενώ οι ΑΝΕΛ «δείχνουν» τον υπαίτιο.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Το ΠΑΣΟΚ ζητά άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών Χαϊκάλη από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης.

Σε μια περίοδο όπου οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας βρίσκονται σε εξέλιξη επιβάλλεται όλες οι πολιτικές δυνάμεις να προστατεύσουμε την δημοκρατική ομαλότητα και διαφάνεια και να μην επιτρέψουμε να δηλητηριάζεται η πολιτική ζωή της χώρας.

Στο μεταξύ στη Βουλή, στο πυρ το εξώτερο έριξε τον Παύλο Χαϊκάλη το ΠΑΣΟΚ για τις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού του -στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1- προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τόσο ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, όσο και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δριβελέγκας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Τριαντάφυλλος  χωρίς να τον κατονομάσουν, αμφισβήτησαν ευθέως τις καταγγελίες του, τονίζοντας ότι η Βουλή δεν προσφέρεται για θεάματα, καθώς δεν είναι ούτε θέατρο, ούτε τηλεόραση.

Ζήτησαν σήμερα κιόλας να δοθούν απαντήσεις στο θέμα αυτό και την τιμωρία όσων διαρρέουν αυτές τις καταγγελίες και κάλεσαν τους πολίτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το ποιους στέλνουν να τους εκπροσωπήσουν στη Βουλή.