X

Η γραμμή «Με Αγάπη» ενίσχυσε οικονομικά 10 ιδρύματα

Οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα της Μαρί Κυριακού και με τα τηλεφωνήματά τους χάρισαν χαμόγελα και ελπίδα.

Ant1news

Για μία ακόμα χρονιά οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 ανταποκρίθηκαν θερμά στην πρωτοβουλία της Μαρί Κυριακού και της εκπομπής «Με Αγάπη» να λειτουργήσουν την τηλεφωνική γραμμή στήριξης ιδρυμάτων και συλλόγων. Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε θα αποτελέσει ένα πολύτιμο βοήθημα για την κάλυψη βασικών αναγκών των ιδρυμάτων.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης η Μαρί Κυριακού παρέδωσε στους εκπροσώπους των ιδρυμάτων τα χρηματικά ποσά που θα αποτελέσουν πολύτιμη βοήθεια ώστε να συνεχίσουν το έργο τους.

Για μία ακόμα χρονιά  η γραμμή εθελοντικής προσφοράς του ΑΝΤ1 «Με Αγάπη» στηρίζει Συλλόγους και Οργανώσεις. Κάθε τηλεφώνημα εκτός από έμπρακτη συνεισφορά είναι και ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά, παρά τις δυσκολίες δεν έχουν εκλείψει.

Οι επιταγές παραδόθηκαν στην Κιβωτό των Παιδιών, στο Φάρο Τυφλών, στον ξενώνα Μελία της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου, στα ιδρύματα Άγιος Βασίλειος, Φωτεινό Αστέρι, Ανάδυση, Ασπίδα του Δαυίδ, στο σύλλογο Ηλιαχτίδα, στο εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα  και στον Πανελλήνιο σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ.

Η Γραμμή «Με Αγάπη» έχει προσφέρει βοήθεια συνολικά σε 50 ιδρύματα και συλλόγους και σύντομα θα επαναλειτουργήσει για να στηρίξει και άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις.