X

Όλη η κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου

Τι λέει για τον «κουμπάρο» του Π. Χαικάλη, τις συναλλαγές τους και τα ανταλλάγματα που ήθελε ο βουλευτής για την εκλογή ΠτΔ. Εντός της ημέρας το πόρισμα του Εισαγγελέα.

Ant1news

Με τον Παύλο Χαϊκάλη γνωριστήκαμε το 2012, συναντιόμασταν τακτικά, είχαμε κοινές εξόδους και τέτοια σχέση που του πρότεινα να γίνω κουμπάρος του σε επικείμενο γάμο του κι εκείνος είχε δεχθεί, αναφέρει ο Γιώργος Αποστολόπουλος στην κατάθεση του στον Εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, που ερευνά την καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα δωροδοκίας του, το πόρισμα για την οποία αναμένεται εντός της ημέρας απο την Εισαγγελία.

Όπως λέει ο κ. Αποστολόπουλος, έκπληκτος το καλοκαίρι του 2014 άκουσε τον Παύλο Χαικάλη, να του λέει πως ήταν διατεθιμμένος να φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να δεχθεί κάθε είδους ανταλλάγματα σε ότι αφορά την στάση του στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και αυτό λόγω της δυσχερούς οικκονομικής κατάστασης του, την οποία όπως υποστηρίζει ο Γιώργος Αποστολόπουλος ο ίδιος γνώριζε καθώς πολλές φορές είχε δανειοδοτήσει-βοηθήσει τον Παύλο Χαϊκάλη.

Στην κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου, επισημαίνεται ακόμη ότι ενώ στις 11  Δεκεμβρίου ο κ. Χαϊκάλης εμφανίζεται να δηλώνει ότι θα μπορούσε να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, το επόμενο πρωινό πηγαίνει για δεύτερη φορά στον Εισαγγελέα για να δώσει πρόσθετα στοιχεία για τις συναντήσεις τους, αλλά και πάλι δεν αναφέρει κάποιο όνομα, γεγονός που όπως λέει ο κ. Αποστολόπουλος ενισχύει τους ισχυρισμούς του.

Μάλιστα, ο πρώην εξ απορρήτων σύμβουλος του Πάνου Καμμένου, που υποστηρίζει ότι ήθελε να αποδείξει την «ηθική» του Παύλου Χαϊκάλη, ιδίως σε ότι αφορά την προεδρική εκλογή, για την οποία επιμένει ότι ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιχερούσε να βρει ανταλλάγματα, ώστε να υπερψηφίσει. 

Στην κατάθεση του πάντως, ο Γ. Αποστολόπουλος αναφέρει ότι δεν θυμάται να έχει πάρει από τον Παύλο Χαικάλη κάποιο ποσό για να το επενδύσει εξ ονόματος του, απαντώντας έτσι στον ισχυρισμό του βουλευτή ότι του είχε δώσει ποσό 5.000 ευρώ για να το επενδύσει, κάτι που τον φέρνει αντιμέτωπο με «βαριά καμπάνα» από την Βουλή.

Η κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου