X

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΝΤΕΝΝΑ βάζει και πάλι «Γκολ στη φτώχεια»

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΝΤΕΝΝΑ συμμετέχουν για δεύτερη χρονιά στο μεγάλο ποδοσφαιρικό αγώνα αλληλεγγύης και αγάπης.

Ant1news

Η ποδοσφαιρική ομάδα ΑΝΤΕΝΝΑ με τη συμμετοχή της στο ετήσιο ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης και ενημέρωσης «Γκολ στη φτώχεια» 2014 που συνδιοργανώνουν το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» και τη Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομάδα Αστέγων, υποστηρίζει και ενισχύει για μία ακόμη χρονιά την καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια» στέλνοντας το δικό της μήνυμα κατά της φτώχειας, του ρατσισμού και των εξαρτήσεων.

Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014, στις 14.00, δίνουμε όλοι ραντεβού στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) στο κεντρικό στάδιο (είσοδος από τη θύρα των επισήμων) για να ενισχύσουμε το θεσμό υποστηρίζοντας τον αγώνα της ομάδας μας.

Συμμετέχουν επίσης οι ομάδες από το Πρωτάθλημα Τύπου ΒΗΜΑ FM- NEA και Champions Team 96 (που εκπροσωπεί την Unicef στο Πρωτάθλημα Τύπου).

Δεν υπάρχει εισιτήριο για τον αγώνα. Όσοι ενδιαφέρονται να είναι εκεί για να ενισχύσουν το θεσμό «Γκολ στη Φτώχεια» θα βρουν ειδικά κουτιά στην είσοδο του γηπέδου, για να καταθέσουν οποιοδήποτε αντίτιμο επιθυμούν, καθώς και είδη ρουχισμού, κουβέρτες κλπ.