X

Ο οδηγός του λεωφορείου … μεράκλωσε!

Τι κι αν οδηγεί το λεωφορείο γεμάτο κόσμο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας; Αυτό δεν τον εμποδίζει να αφήσει το τιμόνι και να ρίξει μια … γυροβολιά.

Ant1news

Πρωταγωνιστής στο βίντεο που ακολουθεί είναι ένας οδηγός λεωφορείου. Την ώρα που οδηγεί το όχημα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στην Τραπεζούντα, ξαφνικά αφήνει το τιμόνι, σηκώνεται και το ρίχνει στο χορό.

Αμέσως ξανακάθεται στη θέση του. Σε λίγη ώρα όμως και μετά από παρότρυνση των επιβατών, οι οποίοι προφανώς δεν αντιλαμβάνονται την επικινδυνότητα, ξανασηκώνεται.

Σε …τσακίρ κέφι , κι ενώ το λεωφορείο συνεχίζει την πορεία του στον αυτόματο πιλότο, αρχίζει να χορεύει αυτή τη φορά μαζί με έναν από τους επιβάτες.

Το όχημα αρχίζει να παρεκκλίνει προς τα αριστερά και ο οδηγός- χορευτής προλαβαίνει την τελευταία στιγμή να ισιώσει το τιμόνι.

Οι χοροί,  τα γλέντια και τα γέλια κόπηκαν απότομα όταν η αστυνομία είδε το βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο ένας από τους επιβάτες κι εντόπισε τον οδηγό.

Τον συνέλαβε με τις κατηγορίες της πρόκλησης δημοσίου κινδύνου και της απρόσεκτης οδήγησης, του αφαίρεσε το δίπλωμα ενώ η εταιρεία του τον απέλυσε.