X

Ιπποπόταμος πήδηξε από φορτηγό και... έσπασε τα μούτρα του

Με εμφανή τα σημάδια του πόνου στα μάτια του, το παχύδερμο περίμενε υπομονετικά να έρθει βοήθεια προκειμένου να μετακινηθεί.

Ant1news

Έκπληκτοι οι περαστικοί σε δρόμο της Ταϊβάν αντίκρισαν έναν ιπποπόταμο να κείτεται τραυματισμένος στην άσφαλτο και δάκρυα να κυλούν από τα μάτια του.

Το παχύδερμο πανικοβλήθηκε κατά τη μεταφορά του με φορτηγό και πήδηξε στο δρόμο, με αποτέλεσμα να σπάσει τα πόδια και τα δόντια του.

Με εμφανή τα σημάδια του πόνου στο πρόσωπό του, ο ιπποπόταμος χρειάσθηκε να περιμένει αρκετή ώρα μέχρι να καταφθάσει βοήθεια για να μετακινηθεί με γερανό σε κοντέινερ.

Ο ιδιοκτήτης της φάρμας θα έρθει αντιμέτωπος με τσουχτερό πρόστιμο, επειδή έθεσε σε κίνδυνο το γιγαντόσωμο ζώο κατά τη μεταφορά του. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το χρηματικό πρόστιμο που αναμένεται να του επιβληθεί υπολογίζεται γύρω στα 2.000 ευρώ.

Όσο για τον συμπαθή ιπποπόταμο, ο οποίος στο παρελθόν έχει εμφανισθεί σε τηλεοπτική σειρά της Ταϊβάν, θα χρειασθεί να περάσει αρκετό καιρό με ιατρική φροντίδα έως ότου μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του.