X

Πρόωρες εκλογές – 168 ψήφισαν Σταύρο Δήμα – 132 «παρών»

Με τις ίδιες ψήφους και χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε και η τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ, οπότε και η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές.

Ant1news

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η τρίτη και τελική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Με 168 ψήφους υπέρ του Σταύρου Δήμα και 132 «παρών» ο προτεινόμενος από την κυβέρνηση για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, δεν εκλέχθηκε στο ύπατο αξίωμα της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 14:00, στη Βουλή, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο.

«Παρών» ψήφισαν οι Μάρκος Μπόλαρης, Θεόδωρος Παραστατίδης,  Θεοδώρα Τζάκρη, Ραχήλ Μακρή,  Πάρις Μουτσινάς, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Βασίλης Καπερνάρος και Βύρων Πολύδωρας.

Στο «παρών» επέμειναν οι Π. Τατσόπουλος, Μ. Ανδρουλάκης, Οδ. Βουδούρης και η Νίκη Φούντα. Τον «Σταύρο Δήμα» ψήφισε για τρίτη φορά ο Σπύρος Λυκούδης.

«Ναι» είπαν επίσης οι Γιάννης Κουράκος, Παναγιώτης Μελάς, Στάθης Μπούκουρας, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Γιώργος Κασαπίδης, Κατερίνα Μάρκου, Κώστας Γιοβανόπουλος, Χρήστος Αηδόνης,  Μίκα Ιατρίδη, Βασίλης Οικονόμου, Γιώργος Νταβρής και Γρηγόρης Ψαριανός.