X

Οι επώνυμοι γάμοι των celebrities το 2014

Ποιοι χόρεψαν τον χορό του Ησαΐα τη χρονιά που μόλις έφυγε;

Ant1news

Το 2014 ήταν μία σημαδιακή χρονιά στην προσωπική ζωή των επωνύμων. Αρκετά επώνυμα ζευγάρια επέλεξαν αυτή τη χρονιά για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με τα δεσμά του γάμου.

Ας θυμηθούμε τους πιο λαμπερούς γάμους…

Στις 24 Μαΐου η Kim Kardashian και ο Kanye West ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Ιταλία. Η πληθωρική τηλεπερσόνα επέλεξε για την πιο σημαντική στιγμή της ζωή της να φορέσει μία λευκή τουαλέτα Givenchy και χόρεψε μέχρι τελική πτώσης στον πύργο του 16ου αιώνα Forte di Belvedere στη Φλωρεντία, σε έναν γάμο που λέγεται πως στοίχισε 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε ο παραμυθένιος γάμος του George Clooney και της Amal Alamuddin, στις 27, Σεπτεμβρίου. Το γαμήλιο φόρεμα της γυναίκα που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του πιο διάσημου εργένη ήταν δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή Oscar de la Renta (λίγο μετά ο μόδιστρος έφυγε από τη ζωή). Ο γάμος έγινε στη Βενετία και λέγετε ότι κόστισε πάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ.

Λίγο αργότερα η μικρή αδερφή της Beyonce, Solange, ντύθηκε νυφούλα, η οποία παντρεύτηκε τον 51χρονο σκηνοθέτη Άλαν Φέργκιουσον, στην Νέα Ορλεάνη.

Ο γάμος έγινε στην όπερα Marigny στη Νέα Ορλεάνη και όλοι οι καλεσμένοι φορούσαν άσπρα.

Το ζεύγος Μπραντζελίνα ύστερα από εννέα χρόνια αποφάσισαν στις 23 Αυγούστου να παντρευτούν στο Château Miraval στο Correns της Γαλλίας. Ο γάμος έγινε με την συμμετοχή των παιδιών τους -ακόμα και στον σχεδιασμό του νυφικού- και την παρουσία μόλις 12 καλεσμένων. Ήταν ένας γάμος που δεν κόστισε τίποτα, αντιθέτως οι αποκλειστικές φωτογραφίες του ζευγαριού ήταν πανάκριβες και το ζευγάρι δώρισε τα έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Γάμο με αέρα παλιάς εποχής θύμισε αυτός του Robert F. Kennedy Jr., με την Cheryl Hines, στο σπίτι της οικογένειας Kennedy στο Hyannis Port, της Μασαχουσέτης. Ήταν ένας πλούσιος και κλασσικός με πολύ μεγάλες πολιτικές παρουσίες και αυστηρή ασφάλεια.