X

Χώρισε για δεύτερη φορά τη σύζυγό του ο ζάμπλουτος Έλον Μασκ

Ο πολυεκατομμυριούχος συνιδρυτής του PayPal χώρισε για δεύτερη φορά τη Βρετανίδα ηθοποιό Ταλούλα Ρίλεϊ.

Ant1news



Τον χωρισμό τους για δεύτερη φορά ανακοίνωσαν ο ζάμπλουτος Ελον Μασκ και η Βρετανίδα ηθοποιός Ταλούλα Ρίλεϊ με κοινή ανακοίνωσή τους.

Το πρώην πλέον ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2010 και πήρε διαζύγιο μετά από δύο χρονιά, το 2012, ωστόσο λίγους μήνες αργότερα, το 2013, ο Μασκ και η Ρίλεϊ ξαναπαντρεύτηκαν, δίχως όμως και πάλι να καταφέρουν να μείνουν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην κοινή δήλωσή του το ζεύγος αναφέρει ότι χωρίζει φιλικά και ότι οι δυο τους «παραμένουν φίλοι», ενώ σημειώνεται ότι ο κ. Μασκ συμφώνησε να δώσει στη Ρίλεϊ 16 εκατ. δολάρια σε μετρητά και άλλα περιουσιακά στοιχεία ως μέρος μια οικονομικής διευθέτησης. «Ο κ. Μασκ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στο Λος Άντζελες στις 31 Δεκεμβρίου», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο Μασκ εκτός από συνιδρυτής της εταιρείας διαδικτυακών πληρωμών PayPal, είναι επίσης συνιδρυτής της SpaceX, της SolarCity που φτιάχνει ηλιακά πάνελ και της Tesla Motors που κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με ετήσια εισοδήματα 8 δισ. δολαρίων.