X

Φρίκη στο Ωραιόκαστρο: Ο 55χρονος σκότωσε τελευταίο τον 12χρονο!

Ο 55χρονος εισέβαλε στη μεζονέτα κρατώντας ένα μαχαίρι έσφαξε πρώτα τον κουνιάδο του, στην συνέχεια τη σύζυγό του και τελευταίο το 12χρονο αγοράκι τους.

Ant1news

Σοκ έχει προκαλέσει η τριπλή δολοφονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Θεσσαλονίκης 65 στο Ωραιόκαστρο, όταν 55χρονος εισέβαλε στο σπίτι του κουνιάδου του, σκοτώνοντας τον άτυχο άντρα, τη σύζυγό του αλλά και το 12χρονο παιδί τους.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, ο 55χρονος εισέβαλε στη μεζονέτα, όπου διέμενε η οικογένεια κρατώντας ένα μαχαίρι και τους έσφαξε, τον έναν μετά τον άλλο.

Ο δράστης σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του στο ισόγειο του σπιτιού και στην συνέχεια ανέβηκε στους επάνω ορόφους, όπου δολοφόνησε τη σύζυγό του και τελευταίο το 12χρονο αγοράκι τους.

Στη συνέχεια, ο δράστης πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου, αφού πρώτα αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι.

Ο 55χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από το φονικό υπήρξε έντονος διάλογος και διαπληκτισμός ανάμεσα στον δράστη και το ζευγάρι.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν στο τριπλό φονικό, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικονομικές διαφορές φαίνεται πως χώριζαν τον 55χρονο δράστη του φρικτού τριπλού εγκλήματος με τον κουνιάδο του.