X

Όλα όσα έγιναν στο 11ο live του Dancing With The Stars

Εκπληκτικές χορογραφίες, λαμπερές παρουσίες, δύο απουσίες και μια αποχώρηση. Το 11ο live του Dancing With The Stars τα είχε όλα!

Ant1news

Ακόμα ένα βράδυ Κυριακής το  Dancing with the stars εντυπωσίασε με λαμπερές παρουσίες, εκπληκτικές χορογραφίες και μια αποχώρηση, ωστόσο στο 11ο live υπήρχαν και δύο απουσίες, ενώ η Δούκισσα Νομικού ήταν εκθαμβωτική μέσα στο μακρύ μαύρο φόρεμα που φορούσε.

Τα τέσσερα ζευγάρια που χόρεψαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και στις δύο εμφανίσεις τους. Οι διαγωνιζόμενοι ενώ ήξερα το είδος του δεύτερου χορού τους, το κομμάτι που θα χόρευαν το έμαθαν την ώρα του live, έχοντας μόνο λίγα λεπτά για να προετοιμαστούν.

Τελικά τα κατάφεραν και χόρεψαν όσο καλύτερα μπορούσαν, ενώ κάποιοι πήραν μεγαλύτρερη βαθμολογία από τον πρώτο χορό.

Όμως, όλα τα ωραία τελειώνουν και αυτό συνέβη και στην Νίκη Κάρτωνα και τον παρτενέρ της, καθώς αποχώρησαν στο τέλος της βραδιάς!

Αυτοί που απουσίαζαν από το 11ο live του Dancing with the stars ήταν οι Χρήστος  Σπανός και Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο Χρήστος Σπανός αναγκάστηκε να απουσιάσει μετά το ατύχημα που είχε μέσα στην εβδομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, καθώς χτύπησε το πόδι του. Από την άλλη, ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από το Dancing with the stars τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Εντυπωσιακή όπως πάντα η Δούκισσα Νομικού:

Το Βιενέζικο βαλς της Ειρήνης Παπαδοπούλου:

Εντυπωσιακό Κουίκ Στεπ από την Νίκη Κάρτσωνα:

 Η Νικολέτα Καρά χόρεψε Fox Trot

΅

Η Μορφούλα Ντώνα χορεύει Σάμπα:

Ο 2ος χορός της Νίκης Κάρτσωνα:

Το αργεντίνικο τάνγκο της Νικολέτας Καρρά:

Κουίκ στεπ για την Μορφούλα Ντώνα ο 2ος χορός:

Δύο 10άρια για την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Τζάιβ:

Αποχώρησαν η Νίκη Κάρτσωνα και ο παρτενέρ της :