X

Χιόνια και παγετός στους δρόμους της Αθήνας

Χιόνι σε πολλά σημεία της χώρας. Παγωμένοι οι δρόμοι στην Αθήνα, διαβάστε ποιοι είναι κλειστοί και πότε θα βελτιωθεί ο καιρός.

Ant1news

Για δεύτερη νύχτα χιόνισε στην Αθήνα, με τα βόρεια προάστια να έχουν γίνει λευκά και τους δρόμους να είναι επικίνδυνοι λόγω του πάγου.

Στο Μαρούσι, την Πεύκη, την Κηφισιά, την Δροσιά, την Άνοιξη, τα Μελίσσια, το Χαλάνδρι, το Μενίδι και από τον Άγιο Στέφανο και πάνω χιόνιζε μέχρι τις 6 το πρωί και το έχει στρώσει.

Η κίνηση στην είσοδο των Θρακομακεδόνων, από το Ολυμπιακό Χωριό, γίνεται μόνο με αντιολισθητικές καταιγίδες, ήδη από το βράδυ της Τρίτης.

Σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη.

Διαβάστε εδω ποιοί δρόμοι είναι κλειστοί και πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η κακοκαιρία έχει πλήξει πολλά σημεία της Ελλάδας. Στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, είναι αρκετοί δρόμοι που έχουν κλείσει, λόγω του χιονιού. Ενώ ανάλογη είναι η κατάσταση και στην Εύβοια, τις Κυκλάδες,  την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Η χιονόπτωση θα συνεχιστεί και σήμερα, από το μεσημέρι και μετά. Βελτίωση θα παρουσιαστεί από το βράδυ, ενώ αισθητή θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή. Από την Δευτέρα αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας